Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

karel_vvv

12. 1. 2012 20:40
McCartney

To byl borec. Zatočil v USA s bolševismem, který po válce prorůstal celou kulturní obcí. Stejně jako dnes točí hollywoodští pomatenci šílené filmy o globálním oteplování a zelená ideologie a odmítání vědy a pokroku je v 90% blockbusterů. Tak tehdy byl v módě socialismus a komunismus. Pokud by ony osoby nebyly tímto senátorem odstaveny od veřejného působení, neměla by svoboda v USA šanci. Jinak se jim nic nestalo - nikdo nebyl ani uvězněn. Tedy kromě několika tajných bolševiků (jak se po otevření sovětských archívů prokázalo). Bohužel, od té doby se žádný takový hrdina jako McCartney nenašel a proto to dneska v USA vypadá, jak vypadá - politická korektnost, rasismus naruby proti slušným bílým občanům, ekologistické šílenství. Rozvrat rodiny a to hlavně u barevné populace - díky socialismu (sociální dávky). Absolutní úpadek všeobecného vzdělání u 80% populace.

0 0
možnosti

kaktusak

12. 1. 2012 21:18
Re: McCartney

On svobodu pošlapával. Podobně jako když Stalin pronásledoval antikomunisty.

2 0
možnosti

lecaks

12. 1. 2012 21:27
Re: McCartney

Jmenujte alespoň dva případy z historie, kdo svobodu uskutečňoval? Nerozvíjel ji nikdo. I T.G.Masaryk tvrdil, že máme kolem sebe jen metr svobody.

„Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří falešně věří, že jsou svobodni.“ » Johan Wolfgang von Goethe.R^

0 0
možnosti

bofums

12. 1. 2012 21:40
Re: McCartney

Kaktusáku, pleteš se! Leninova a následně Stalinova diktatura  hubila  nejdřív lidi, kteří byli proti

bolševismu a po jejich likvidaci / zásada zostřování t.zv. třídního boje  kohokoliv PODEZŘELÉHO!

Nacis. KL měly svůj vzor ve  Stalinově SSSR- jen způsob likvidace " nepřátel " se lišil v provedení.

Zmiňovaný  Mc Cartney působil v 50 letech- ve snaze zabránit infiltraci " myšlenek" komunismu.

Ovšem- zase srovnáváte naprosto neporovnatelné!!!!!

1 0
možnosti

kaktusak

13. 1. 2012 0:55
Re: McCartney

Co je to za svobodu, když jsou potírány myšlenky?

Je jasné, že válkami zničené Rusko s dědictvím carské zaostalosti mělo své metody a nejvyspělejší stát na světě taky své.

1 0
možnosti

sorki

13. 1. 2012 2:04
Re: McCartney

"Co je to za svobodu, když jsou potírány myšlenky?". Tak to je u vás, kovaného bolševika, opravdu slovo do pranice. Co takový komunistický parazit může dneska myslet slovem "svoboda"? No, asi se to neliší od toho vašeho z 50. let. Stručně: kdo není s námi, je proti nám a na šibenici s ním!

2 0
možnosti

pavel.61.

13. 1. 2012 14:25
Re: McCartney

po té "carské zaostalosti" už po 5ti letech budování komunismu lidi brečeli jak želvy. Tolik se jim stýskalo po jídle

1 0
možnosti

jupp

16. 1. 2012 15:08
Re: McCartney

Zase kaktusacka demagogie.

Stalin pronasledoval kohokoli. Pronasledovani za Stalina znamenalo smrt pro miliony. McCarthy sice nastolil mimoradne odporny proces na USA zvyklosti, ale pocet pronasledovanch byl (zase na USA) pomerne omezeny a nejsou znamy justicni vrazdy, koncentraky pod jakymkoli jmenem atd. Mnoho intelektualu prislo o zamestnani v politicke masinerii, dostali se na inndex v zabavnim prumyslu atd. Ale mohli se vystehovat, pracovat v jinych profesich dale. Nikdo je nenahnal k lopate na stavbu mostu Inteligence nebo do kamenolomu ci uranovych dolu.

0 0
možnosti

lecaks

12. 1. 2012 21:22
Re: McCartney

A čemu se divíte? Jaké geny jsou v jejich organismu? Přeci po vrazích, kteří z Evropy a odjinud utekly před 200 léty před spravedlností. Přeci po lidech (neschvaluji otroctví) z Afriky dovlečených za otroky, kteří se nestačili ukrýt v pralese před pronásledovateli. Takže nešikovní, neobratní. Atd. No a co chcete po lidech s těmito geny? Bez vychvalování našeho národa - naši předkové 300 let údajně (podle dějepisu ve škole) žili v porobě. Pravda je taková, že žili na venkově a v ideálním souladu s přírodou. Tento soulad narušil až příjezd dodávkových automobilů ze Zetoru Brno a traktorů místo koní, že? Aj. příčiny. Ale geny po našich Slovanských předcích, kteří nikoho nenapadli, máme. Proto budeme žít líp. Byli jsme před EU, budeme i po něm. Bez dovozu příkladů a filmů z USA to půjde určitě. Potom by nám třeba USA mohli vysvětlit, proč konce vyhrané války rozbombardovali naše továrny v Plzni, Brně a jinde, že?

Takže příklady z USA ponechme v dějepise a krizi od nich nedovážejme...

3 0
možnosti

bofums

12. 1. 2012 21:48
Re: McCartney

lecaks 21.22Kolego, nezlobte se, ale smíchal jste nesouměřitelné události z naprosto různých dob

i prostředí do elaborátu, s nímž se nedá polemizovat  ! Nesdílím Vaše naprosto pseudohistorické

závěry. Napsal jste nesmysly, ale někdo si to možná přečte i s pocitem , jak jste informovaný, bohužel!

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Odbojová skupina bratří Mašínů a blog o ní, který nemá názor. Blog, který rekonstruuje. Bratři Mašínové - vrazi nebo hrdinové? Máte pocit, že víte vše nebo víte jen to, co chcete a potřebujete? Holá rekonstrukce. Nic než fakta. Udělejte si názor. A pak ho změňte.
Blog Mašinérie byl za speciálních podmínek schválen administrátory iDNES.cz