Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

janecz

11. 4. 2012 20:04
Šílenci a vrazi

Jinak Mašíny charakterizovat nelze. Moc jsem o nic nevěděl, tak jsem si řekl, že si o nich něco zjistím a najdu články. Pak jsem zjistil, že na netu je spousta videí, kde Mašíni mluví sami za sebe, což má nepoměrně vyšší informační hodnotu než pročítat různé články. Mašíni nebyli žádní hrdinové, byli to jenom magoři, jinak se to říct nedá. Dávat jim vyznamenání by byla urážka inteligentních lidí. Např. na otázku, proč zabili člověka na policejní služebně, jeden z nich odpověděl : "Měli jsme sebou zbraně. A na co jsou zbraně ? Na zabíjení. Tak jsme ho zabili.". Něco takového může z huby vypustit jen naprostý idiot. Rovněž jeden z nich říkal, že nechtěli emigrovat, ale vrátit se s americkou armádou. Jakoby americká zahraniční politika a armáda byla zvědavá na nějaké dva cvoky emigrující zpoza Železné opony. K nějaké petici by mě vyhecovalo ne to, že by vyznamenání nedostali, ale to, že by ho dostali. Byli to psychopati, ne hrdinové.

22 0
možnosti
PP

Peregrina

11. 4. 2012 20:09
Re: Šílenci a vrazi

R^

0 0
možnosti
JD

Draki

11. 4. 2012 19:57
Medaile je málo, postavte Mašínům Břitvu Svobody!

Mašínům je potřeba postavit monument velikosti Sochy Svobody s názvem Břitva Svobody. Peníze se na tak záslužný projekt v našem jinak děravém rozpočtu jistě najdou. Ostatně na základě Drábkova patentu O nevolnictví z roku 2012 by se na stavbě Břitvy Svobody měli povinně podílet všichni středočeští nezaměstnaní (monument by jistě měl stát v regionu, kde se tito hrdinové proslavili nejvíce). Jinak dr.Goebbels by měl radost, že stále platí jeho heslo: "Tisíckrát opakovaná lež se nakonec stane pravdou". Lidé jsou schopni uvěřit, že nejlepší jídlo je v mekáči, Izrael je poslem míru a Mašínové jsou hrdinové...

12 0
možnosti
F

furtkecal@seznam.cz

11. 4. 2012 19:50
češi se bouří :-)

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

7 0
možnosti
DK

dakram1

11. 4. 2012 19:49
A těch...

A těch 45 podnětů je něco? Na referendum budeme potřebovat 250 tisíc podpisů a musí pak návrh podpořit alespoň polovina účastmíků...tak si počkejme. Jinak vražda vždy zů§stane vraždou ať má jakoukoliv korouhev...;-€;-€;-€

9 0
možnosti
VP

Sípomat

11. 4. 2012 19:36
Jsem plně pro

MAšíni zaslouží vyznamenání. Konečně zaslouží ho každý,kdo v té době něco ukradl,někoho zabil či něco zničil. Byl přece třídní boj,tak jaképak copak.

0 0
možnosti
AF

Alex1966

11. 4. 2012 19:36
Titulek článku je manipulativní

tedy v rozporu s údajnou neutralitou blogu a celého iDNES.

6 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Odbojová skupina bratří Mašínů a blog o ní, který nemá názor. Blog, který rekonstruuje. Bratři Mašínové - vrazi nebo hrdinové? Máte pocit, že víte vše nebo víte jen to, co chcete a potřebujete? Holá rekonstrukce. Nic než fakta. Udělejte si názor. A pak ho změňte.
Blog Mašinérie byl za speciálních podmínek schválen administrátory iDNES.cz